Pridajte stránkumedzi vaše obľúbené

Povolania

všetky povolania >

Info

všetky kategórie >

Kariéra

všetky články >

Chef de partie/Pizzér v hotelovej kuchyni Park Inn by Radisson Danube Bratislava

OMEGA Investments a.s., Bratislava

Ponuka práce

Dátum pridania: 30.7.2018

Práca

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Pomáha pripravovať studené a teplé pokrmy - a la carte, menu, bufetov
- Pomáha pripravovať a vhodne prezentovať všetky jedlá podľa objednávok hostí a v súlade so štandardmi a špecifikáciami jedálneho lístka
- Pripravuje PIZZU a je zodpovedný za prípravu a zásobovanie pultu ingrediencií na pizzu
- Dodržiava štandardy pre kvalitu potravín, prípravu, receptúru a prezentáciu v súlade so štandardmi
- Uisťuje sa, že objednané zásoby pre vlastné pracovisko sú dostatočné
- Zodpovedá za správnosť uschovania nepoužitých potravín v súlade s hygienickými predpismi

Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- vášeň pre varenie
- chuť a ochota pracovať na sebe
- zodpovednosť, ústretovosť
- precíznosť
- zmysel pre poriadok a čistotu
- pracovné nasadenie
- tímová spolupráca
- platný zdravotný preukaz (dá sa doložiť aj dodatočne)

 

Druh pracovného pomeru

hlavný

Požiadavky na zamestnanca

stredoškolské s maturitou

Miesto práce

Bratislava

Kategória

Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo

Povolania

Kuchár

 

Pracovná ponuka už nie je aktuálna

Najčítanejšie články

Zoznam povolaní

všetky povolania >