Pridajte stránkumedzi vaše obľúbené

Povolania

všetky povolania >

Info

všetky kategórie >

Kariéra

všetky články >

Technik potravinárskej výroby

Náplň práce

Technik potravinárskej výroby riadi a organizuje výrobu a prevádzku, stanovuje a kontroluje dodržiavanie technologických postupov. Vykonáva vstupnú kontrolu kvality surovín, potravinárskych výrobkov, zabezpečuje technickú funkčnosť strojov a zariadení v potravinárskej či krmivárskej výrobe. Pripravuje podklady pre normy a normatívy spotreby práce, dohliada na dodržiavanie pravidiel BOZP a PO. Má na starosť vedenie príslušnej dokumentácie.

Uprednostňovaná úroveň vzdelania

VŠ, Vyššie odborné vzdelanie

Ponuky práce

Vedúci pracovísk prevádzky VN, NN Nitra (m/ž)

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 1.7.2025
Nitra

Vedúci pracovísk prevádzky VN, NN Trenčín (m/ž)

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 1.7.2025
Trenčín

Vedúci pracovísk prevádzky VN, NN Trnava (m/ž)

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 30.6.2025
Trnava

Vedúci pracovísk prevádzky VN, NN Bratislava (m/ž)

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 30.6.2025
Bratislava

Vedúci pracovísk prevádzky VN, NN Dunajská Streda (m/ž)

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 30.6.2025
Dunajská Streda

Vedúci tímu prevádzky a výstavby pre región Juh (M/Ž)

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 27.6.2025
Dunajská Streda

Elektroinžinier/aj absolvent

ManpowerGroup Slovensko s.r.o., 27.6.2025
Žilina

Zobraziť všetky pracovné ponuky >

Najčítanejšie články

Zoznam povolaní

všetky povolania >