Pridajte stránkumedzi vaše obľúbené

Povolania

všetky povolania >

Info

všetky kategórie >

Kariéra

všetky články >

Technik potravinárskej výroby

Náplň práce

Technik potravinárskej výroby riadi a organizuje výrobu a prevádzku, stanovuje a kontroluje dodržiavanie technologických postupov. Vykonáva vstupnú kontrolu kvality surovín, potravinárskych výrobkov, zabezpečuje technickú funkčnosť strojov a zariadení v potravinárskej či krmivárskej výrobe. Pripravuje podklady pre normy a normatívy spotreby práce, dohliada na dodržiavanie pravidiel BOZP a PO. Má na starosť vedenie príslušnej dokumentácie.

Uprednostňovaná úroveň vzdelania

VŠ, Vyššie odborné vzdelanie

Ponuky práce

Technik sieťového servisu - Komárno

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 15.2.2021
Komárno

Vedúci prevádzky - Dunajská Streda

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 11.2.2021
Dunajská Streda

Vedúci správy energetických zariadení - Nitra

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 9.2.2021
Nitra

Servisný technik

PROPLUSCO spol.s r.o., 3.2.2021
Senec

Vedúci servisu

AuJob s.r.o. - Personálny servis, 15.1.2021
Bratislava

Product Engineer (Ref. č.: 009/RC/SKM0512/2021)

STARSTAFF, s. r. o., 7.1.2021

Servisný technik

PROPLUSCO spol.s r.o., 4.1.2021
Senec

Špecialista správy energetických zariadení - Bratislava

Západoslovenská energetika, a. s. (ZSE), 22.12.2020
Bratislava

Zobraziť všetky pracovné ponuky >

Najčítanejšie články

Zoznam povolaní

všetky povolania >