Pridajte stránkumedzi vaše obľúbené

Povolania

všetky povolania >

Info

všetky kategórie >

Kariéra

všetky články >

Riadiaci pracovníci v reštauračných zariadeniach

Náplň práce

Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach plánujú, organizujú a riadia prevádzku kaviarní, reštaurácií a podobných zariadení poskytujúcich stravovacie služby.

Vykonávané pracovné činnosti

(a) plánovanie jedálnych lístkov v spolupráci so šéfkuchármi a kuchármi;
(b) plánovanie a organizovanie slávnostných udalostí;
(c) zabezpečovanie nákupu a kalkulácie cien tovaru podľa rozpočtu;
(d) evidencia stavu zásob a finančných operácií;
(e) zabezpečovanie dodržiavania hygienických predpisov, čistoty, funkčnosti a zodpovedajúceho vzhľadu stravovacích, kuchynských a skladových priestorov potravín;
(f) zisťovanie spokojnosti zákazníkov s jedlom a službami;
(g) výber, určovanie rozpisu pracovných zmien zamestnancov, školenie a dohľad nad obsluhujúcim a kuchynským personálom;
(h) prijímanie rezervácií, vítanie hostí a pomoc pri prijímaní objednávok;
(i) rokovania týkajúce sa dohôd s klientmi a dodávateľmi;
(j) zabezpečenie dodržiavania predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Ponuky práce

Poď pracovať ako kuchár!

PROPLUSCO spol.s r.o., 27.9.2021
Bratislava

Kuchár do Werk

Medusa Restaurants, s.r.o., 22.9.2021
Bratislava

Barman

Medusa Restaurants, s.r.o., 22.9.2021
Bratislava

Čašník

Medusa Restaurants, s.r.o., 22.9.2021
Bratislava

Hľadáme nový personál do foodcourtu ázijskej reštaurácie !

PROPLUSCO spol.s r.o., 21.9.2021
Bratislava

Stabilná brigáda v závodnej kuchyni s dopravou zdarma!

INDEX NOSLUŠ s.r.o., 21.9.2021
Priemyslený park Nitra - Drážovce

Zobraziť všetky pracovné ponuky >

Najčítanejšie články

Zoznam povolaní

všetky povolania >