Pridajte stránkumedzi vaše obľúbené

Povolania

všetky povolania >

Info

všetky kategórie >

Kariéra

všetky články >

Riadiaci pracovníci v reštauračných zariadeniach

Náplň práce

Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach plánujú, organizujú a riadia prevádzku kaviarní, reštaurácií a podobných zariadení poskytujúcich stravovacie služby.

Vykonávané pracovné činnosti

(a) plánovanie jedálnych lístkov v spolupráci so šéfkuchármi a kuchármi;
(b) plánovanie a organizovanie slávnostných udalostí;
(c) zabezpečovanie nákupu a kalkulácie cien tovaru podľa rozpočtu;
(d) evidencia stavu zásob a finančných operácií;
(e) zabezpečovanie dodržiavania hygienických predpisov, čistoty, funkčnosti a zodpovedajúceho vzhľadu stravovacích, kuchynských a skladových priestorov potravín;
(f) zisťovanie spokojnosti zákazníkov s jedlom a službami;
(g) výber, určovanie rozpisu pracovných zmien zamestnancov, školenie a dohľad nad obsluhujúcim a kuchynským personálom;
(h) prijímanie rezervácií, vítanie hostí a pomoc pri prijímaní objednávok;
(i) rokovania týkajúce sa dohôd s klientmi a dodávateľmi;
(j) zabezpečenie dodržiavania predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Ponuky práce

Anketár/ka - Dotazovanie v gastro podnikoch - Naberáme po celej SK

Data Servis - informace, s.r.o. org. složka, 24.3.2023
Prieskumy robíme po celej Slovenskej republike. Podľa miesta bydliska.

PRÁCA V ZÁBAVNOM PARKU V NEMECKU - 2210-3280 € v hrubom - bez poplatkov agentúre

Agentúra PRO-STAFF s.r.o., 23.3.2023
Baden-Württemberg

Pomocný kuchár/ka

PROPLUSCO spol.s r.o., 17.3.2023

Čašník/čašníčka

Global industry, s.r.o., 17.3.2023
Poprad

Zobraziť všetky pracovné ponuky >

Najčítanejšie články

Zoznam povolaní

všetky povolania >