Pridajte stránkumedzi vaše obľúbené

Povolania

všetky povolania >

Info

všetky kategórie >

Kariéra

všetky články >

Riadiaci pracovníci v reštauračných zariadeniach

Náplň práce

Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach plánujú, organizujú a riadia prevádzku kaviarní, reštaurácií a podobných zariadení poskytujúcich stravovacie služby.

Vykonávané pracovné činnosti

(a) plánovanie jedálnych lístkov v spolupráci so šéfkuchármi a kuchármi;
(b) plánovanie a organizovanie slávnostných udalostí;
(c) zabezpečovanie nákupu a kalkulácie cien tovaru podľa rozpočtu;
(d) evidencia stavu zásob a finančných operácií;
(e) zabezpečovanie dodržiavania hygienických predpisov, čistoty, funkčnosti a zodpovedajúceho vzhľadu stravovacích, kuchynských a skladových priestorov potravín;
(f) zisťovanie spokojnosti zákazníkov s jedlom a službami;
(g) výber, určovanie rozpisu pracovných zmien zamestnancov, školenie a dohľad nad obsluhujúcim a kuchynským personálom;
(h) prijímanie rezervácií, vítanie hostí a pomoc pri prijímaní objednávok;
(i) rokovania týkajúce sa dohôd s klientmi a dodávateľmi;
(j) zabezpečenie dodržiavania predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Ponuky práce

Vedúci výroby (mäsové výrobky) (Ref. č.: 3-11-38761-1)

Grafton Slovakia s.r.o., 4.1.2022
Poprad

Vedúci výroby (mäsové výrobky) (Ref. č.: 3-11-38761)

Grafton Slovakia s.r.o., 10.12.2021
Poprad

Príprava zeleniny - Kebabizňa

Kebabizňa, s.r.o., 3.12.2021
Gen. Svobodu 7060, 911 08 Trenčín Sládkovičova 5, 911 01 Trenčín

Vedúci výroby (mäsové výrobky) (Ref. č.: 3-11-38570)

Grafton Slovakia s.r.o., 2.12.2021
Poprad

Šéfkuchár vo firemnej reštaurácii

PROPLUSCO spol.s r.o., 1.12.2021

Kuchár/ka vo firemnej reštaurácii

PROPLUSCO spol.s r.o., 1.12.2021

Zobraziť všetky pracovné ponuky >

Najčítanejšie články

Zoznam povolaní

všetky povolania >